SvenskaSuomeksiEnglishDutch 

 

Musslan 25                                                  Snäckan 20

 

image

image

image

image

 

 

 

 

 

 

                              

Priser                                                      Priser

Lågsäsong: 70 Euro per natt                                                                Lågsäsong: 114 Euro per natt
Högsäsong: 75 Euro per natt (30.06 - 16.08)                                          Högsäsong: 122 Euro per natt (30.06 - 16.08)

 

 
 

 

Stuga med 2 bäddar + extrabädd
Stuga har ett rum med två bäddar. Rummet är utrustat med en bädd, en bäddsoffa och TV. Stugan har bra utrustad köksdel med kylskåp, mikro, kaffebryggare och köksutrustning. WC/dusch. Trevlig uteplats med fin utsikt och belägen alldeles nära stranden och polen.

Linne och handukar finns att hyra för 8 Euro per person. Stugan är rökfri. Stugans storlek ca 20 m².

Historia
Stugan är en utbyggnad från Snäckan men trots det en separat stuga med egen ingång. Den byggdes 2009 och är mycket ljus, trevlig och uppskattad. Från altanen har du ljuvlig utsikt över trädgård och strand.

 

Stuga med 4 bäddar + extrabädd
Stugan har 2 rum. I ett av rummen finns två bäddar. I det andra rummet finns en bädd, en bäddsoffa och TV, Detta rum har även en köksdel utrustat med spis, kyl/frys, mikro, kaffebryggare och köksutrustning. WC/dusch. Trevlig uteplats med egen grill, fin utsikt och belägen alldeles nära stranden och polen.

Linne och handukar finns att hyra för 8 Euro per person. Stugan är rökfri. Stugans storlek ca 35 m².

Historia
En stilren stuga från 1970-talets funktionalism med en gedigen altan som ger dig överblick över gård, strand och vatten. I bakgrunden ligger småbåtsvarvet med allt från klassiska träsnipor till moderna motorbåtar.